JEG ER NATASJA CHANTELL OG HAR EN LIDENSKAP FOR HELSE, TRENING OG ERNÆRING. 

Etter mange år i treningsbransjen har jeg jobbet med hundrevis av mennesker som har fått tilbake livsgnisten og troen på seg selv. Jeg har vært så heldig å få jobbe på flere av Nordens ledende PT- og treningssentre og lært utrolig mye.

Bilde fra Aker Brygge.jpg

JEG STARTET MITT EGET TRENINGSSTUDIO I 2015, OG FØLER MEG EKSTREMT HELDIG SOM FÅR HJELPE SÅ MANGE MED Å FÅ TILBAKE LIVSGLEDEN OG TROEN PÅ SEG SELV!

Jeg vet at ikke alle liker treningsstudio og at tid er en mangelvare. Derfor tilpasser jeg oppfølgingen for både hjemmetrening og studio, med trening og kosthold for de som trenger det enkelt og effektivt.

JEG FØLTE MEG KONSTANT SLITEN, SVAK OG LITE LYKKELIG. JEG TRODDE ANDRI JEG SKULLE KLARE Å ENDRE DET.

Etter mange år med prøving og feiling, fant jeg til slutt ut hva som skulle til for å få en kropp og livsstil jeg i dag elsker. Selvtilliten og energien kom tilbake. Jeg føler meg sterkere enn noen gang, både inni og utenpå.

Jeg vet at også du kan få den helsa og kroppen du ønsker deg. For at du skal slippe å gå den tunge veien som jeg gjorde, vil jeg gjerne hjelpe deg slik jeg har hjulpet mange hundre personer gjennom de siste tolv årene. Det er ikke verdt å stå i det alene. Det tar så ekstremt mye tid, og 90% gir opp lenge før de når målene sine. Og endre opp med en ulykkelig kropp.

Jeg unner absolutt alle å ha en kropp å være stolt av. Jeg vil at du skal ha overskuddet til å gjøre det du vil, og jeg vil vise deg en livsstil du ikke vil være foruten! For selv om du kanskje har prøvd opp til flere ganger allerede, så vet jeg at du kan lykkes med riktig hjelp. 

Ikke vent noe lengre. Ta i mot hjelpen du får nå, for det blir ikke lettere med årene.

69250C62-585F-4D14-A250-42530DF01F04_1_201_a.jpeg

NATASJA CHANTELL I MEDIA

 

 

TV-PROSJEKT "KOM I FORM PÅ 8 UKER"

I TV-serien følges fire deltagere opp av blant annet personlig trener og coach Natasja Chantell, og den kjente  TV-profilen og Klinisk Ernæringsfysiolog Tine Sundfør. På åtte uker forbedres både blodsukkeret, kolesterolnivået, O2 opptaket og styrken til deltagerene.

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Episode 4

SI 👋🏻 PÅ INSTAGRAM!