Hvordan få mer energi i hverdagen.

 

IKKE ALLE DAGER ER LIKE LETTE. 

Vi har tunge dager, fine dager, triste dager, stressa dager, irriterte dager, glade dager og ikke minst de dagene hvor kroppen helst skulle ligget under dyna! dizzy_face Hvilke dager har DU flest av? 

I perioder har jeg de dagene der jeg starter med stress, har sovet dårlig eller føler meg "nede" og har null energi.  "Hva, har DU det?!"  svarer de fleste. joy  Joda, jeg er et helt vanlig menneske selv om jeg lever for å gi folk energi og til å yte sitt beste selv etter en lang arbeidsdag!  

Hemmeligheten er så enkel som at jeg må fylle på med mye energi til meg selv for å kunne levere det kundene mine trenger. 

Jeg må prioritere nok søvn, nok mat og balansert trening for at kroppen skal klare det. Trening gir ikke bare energi til kroppen, men det er også helt vesentlig for å være mentalt sterk til å takle hverdagens utfordringer.

Når dette er en del av rutinene dine så kan du takle hva som helst.  

 

 

 

Vi lever i en tid hvor vi skal prestere på alle plan.

På jobb, på skole, hjemme, for barna, for kjæresten og alle i ditt sosiale nettverk. Heldigvis så er det ikke alle som bryr seg like mye. Men alt for mange sliter med kroppslige plager som magetrøbbel, søvnforstyrrelser, utbrenthet og dårlig helse fordi at man glemmer å ta vare på seg selv.  Jeg kan skrive under på denne “kampanjen”.

Selv har jeg gått på flere smeller, vært nede for telling, kjørt kroppen enda hardere og til slutt måte bygge meg opp på nytt igjen. Heldigvis så har jeg lært av dette.

Det er blitt et folkehelseproblem og derfor er jeg takknemlig for å kunne dele mine råd og erfaringer som kundene mine kan dra nytte av så de unngår å gå i samme felle om og om igjen.  Ikke stress deg gjennom hverdagen med å gjøre alle andre til lags. Du er god nok som du er.

Vær snill med deg selv, stopp opp og gjør det som også gir deg selv energi og en sterk helse.  Det vil komme alle rundt deg tilgode. Se gjerne videoen jeg har laget for å hjelpe deg å komme inn i gode rutiner som du klarer å holde. 

 

 

Lag deg en deilig dag og ta vare på deg selv!

Klemmer i fleng fra Natasja Chantell. 🥰

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!