Om oss

Natasja Chantell F Grelland / Eier av Nesodden Treningsstudio. - Nettkurs, Få din drømmeform!

Coach
Personlig Trener
Gruppeinstruktør
Ernæringsrådgiver
Rehabiliteringstrener

NC18_2_2-1024x683.jpg

Etter mange år som en ettertraktet personlig trener på flere av nordens ledende PT- og treningssentre, har Natasja skapt sitt eget konsept som det eneste på markedet av sin klasse. Hun har gjennom mange års erfaring og utdannelse bygget en bred faglig kompetanse, som sikrer hennes kunder trygg oppfølging og effektive resultater. 

 

 

Få kunnskapen og hjelpen du trenger for å nå dine mål!

 

 

Etter flere år med jojo-trening og en kropp jeg ikke følte meg vel i, knakk jeg til slutt koden på hvordan jeg skulle få sunn mat og trening til å bli enkelt for meg. Min interesse for å finne de mest effektive metodene for fremgang og livsstilsendring ble til slutt så sterk at jeg ønsket å hjelpe andre, så de kunne slippe å gå den lange veien som jeg gjorde.

Etter å ha hjulpet flere tusen mennesker med å få den kroppen de ønsker seg, kan jeg si med hånden på hjertet at det er mulig for alle som vil! Er du klar for å få overskudd i hverdagen og styrke kroppen og hodet i et studio du føler deg vel i? Da er du på riktig sted!

 

Vi tilbyr et hjemmekoselig og hyggelig studio med et fantastisk godt miljø. Du kan trene på egenhånd, få oppfølging i private timer eller i våre populære PT-grupper.